nadstresnice

LEXSAN NADSTEŠNICE

Sam naziv nam u startu govori o čemu se zapravo radi "LEXSAN NADSTREŠNICA", moderan oblik za savremen spoljašnji eksterijer vašeg objekta. Širina nadstrešnice se izradjuje po mjeri i potrebi kupca, dok je izbačaj nadstresnice standardan i prilagodjen svakoj namjeni. Lexsan je dostupan u više boja, tako da će moći da zadovolji zahtjevno standarde svih kupaca.

Lexan nadstresnica je pogodna za zaštitu od sunca kao I drugih elemenata zaštite, ispred ulaza, haustora, kako poslovnih tako I stambenih objekata.Nešto posebno, što ga izdvaja od drugih proizvoda je vemo laka i jednostavna montaža, tako da proizvod isporučujemo kupcima na principu '' URADI SAM '' po pristupačnoj cjeni.....

KARAKTERISTIKE LEXANA NADSTREŠNICE:

 

  • PVC nosač extra kvaliteta, vezni zadnji i prednji profil ALUMINIJUM 
  • Boja nosača (STANDARD - siva, bijela )
  • Max izbačaj nosača 1.00 m
  • Lexan u više boja (debljina 6 mm)
  • Max širina nadstrešnice neograničena
  • Max širina između nosača 1.50 m.

Lexan ima izuzetnu čvrstoću i otpornost na udarce.

Ove osobine su postojane i pri različitim vremenskim uslovima kao i na velikim temperaturnim razlikama (od -40 do +120 C). Kao krovni prekrivač Lexan je izložen razlicitim vremenskim uslovima (oluja, grad, snijeg i led)

Pokazao se kao materijal koji je postojan na svim vremenskim uslovima ( ne puca, ne savija se, ne deformiše se). Lexan ima mogućnost svjetlosne propustljivosti od 64% do 82% u zavisnosti od njegove strukture i debljine i za gore navedene karakteristike, posjedujemo određene ateste.

Protiv neželjenih i direktnih sunčevih zraka, najčešće se koristi: BRONZA, SIVI, PLAVI, ZELENI kao i OPAL BIJELI Lexan. Oni redukuju svjetlosnu, toplotnu propustljivost i preko ljeta stvaraju jedan prijatan ambijent.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE:

Lexan ne čistiti na jakom suncu ili visokim temperaturama jer se mogu pojaviti mrlje, kao ni visokoalkalnim sredstvima. Površina Lexana se ne smije čistiti oštrim i grubim materijalom.